Jump to content
Cover for Rena relationer : Fri från rädsla och skuld
Isbn: 978-91-3713-767-4
Publisher: Bokförlaget Forum
Category:
Psychology
Accessible since: November 2011

E-book

Rena relationer : Fri från rädsla och skuld

Vem äger ditt liv och dina val?

Känner du att du har makten över ditt liv, eller är det så att dina handlingar och tankar egentligen styrs av någon annan? Går du ofta runt med en känsla av att vara skyldig utan att veta var den kommer från? Vem äger ditt liv och dina val? Och hur tror du att det kommer att sluta om du inte med säkerhet kan svara att det är du?

Rädsla och skuld är det värsta giftet i våra relationer, inte minst i relationen till oss själva. Det yttrar sig bland annat i ständiga självanklagelser, svårigheter att säga nej och uttrycka sina behov, en överdriven vilja till anpassning, stark rädsla för att misslyckas i stort som smått och att man lätt blir en sophink för andra. Framförallt får man leva med en låg självkänsla och en taskig självbild.    Lennart Matikainen har sedan början av 90-talet coachat privatpersoner, par, ledare, ungdomar, kändisar, anlitats av såväl företag som myndigheter, samt sänt hundratals radioprogram. Kärnan i alla problem han ställts inför som coach har på ett eller annat sätt gått att härleda till rädsla eller skuld.    I Rena relationer. Fri från rädsla och skuld går han grundligt tillväga och lotsar läsaren till renare relationer och en starkare självkänsla. Steg för steg, med exempel från sitt eget liv och från sina tusentals coachtimmar, reder han ut begreppen och gör plats för övningar och uppgifter på vägen. Boken avslutas med ett åttaveckorsprogram där du får möjlighet att sortera dina känslor, städa i dina relationer och styra in på en ny väg mot ärliga och öppna relationer både i kärlekslivet, till vännerna och på jobbet.

Rena relationer  är ett resultat av tusentals coachtimmar. Den innehåller unika övningar och väl utarbetade redskap för personlig utveckling.


Read sample (Download)
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone